Erotikus történetek

Neked ajánlom

Válaszz egyet

Friss topikok

Linkblog

2008.10.08. 19:12 Magyar maccso

Szex a múzeumban I.

Volt egy szakmailag nehéz időszakom, amikor portás voltam pár hónapig egy múzeumban. Idegőrlő munka volt ez, szinte soha nem kellett semmit sem csinálni, de azért volt néhány eset, amit szíívesen megőrzök az emlékeimben.

Az egyik alkalmazott, Évike gyakran megállt nálam egy kis csevelyre, és egy idő után egyre sűrűbben beszélgettünk, olykor kávézgattunk. Gondolatban buja feketének hívtam, mert telt keblei és vastag combjai mindig egy kicsit izgattak.

Az egyik délután benn maradt tovább és már esteledett, amikor letámolygott a lépcsőkön. Nagy sóhajjal ledobta magát a portán lévő fotelben és ahogy áttobta lábait, akarva akratlanul is egy pillanatra megláttam a fekete harisnyáján át kibukkanó fehér tangáját.

(Később kiderült, hogy télen-nyáron tangában jár, mert ez indítja be férjét is)

Évike valahogy így nézhetett ki:


Megkérdeztem lenne e kedve egy kávéra és miután igent mondott, gyorsan megfőztem a privát kávéfőzőmön. Kezébe adtam a pöttyös bögrét ami a "vendégeimnek" volt fenntratva és jóízűen belekortyolt. Ahogy letette a kis asztalra a bögrét, hóusos ajkai után széles vörös rúzsnyom maradt.

Meredt maga elé és hirtelen könnyek törtek ki belőle. Elősször fogalmam sem volt, hogy mi a gond, kérdezni sem mertem, de aztán lassan magától elpanaszolta, hogy bár férjével már 12 éve együtt vannak és a házasságuk nem modnható rossznak, de időnként megesik, hogy a férje valamin kibukik és olyankor állatira leissza magát és dühét Évikén töri ki.

"A klasszikus történet"...gondoltam magamban. Szerencsére ez úgy 2-3 havonta történik meg, de most épp tegnap volt olyanja Bélámnak és alaposan helybenhagyta Évát.

Még percekig hallgattam és utána megpróbáltam megnyugtatni, kicsit közelebb ültem hozzá, gondoltam olyan baráti vállsimogatást megérdemel, amikor ... még  a lélegzetem is elállt.

-Nekem most valami másra van szükségem, egy édes bosszúra - mondta suttogva és lopva körülnézett, miközben a kezem megfogta és berakta a szoknyája alá.

Szinte csak 1-2 másodperc kellett a gondolkodáshoz és már be is nyúltam a harisnya és a tanga alá.

Éreztem az ujjaimmal, hogy "inteligens a frizurája", vastag szeméremjakai finomra voltak borotválva, csak egy kis szőrpamacs volt otthagyva.

Bizalmasan ránéztem, majd felugrottam, hogy bezárjam a bejárati kaput és kézenfogva vezettem be az egyik bemutatóterembe. Be sem értünk és vadul lesmárolt, bár a lehellete nem volt a legfrisebb, de vad nyelve és húsos ajkainak mohó mozdulatai elfeledteték ezt az apróságot.

Letepertem őt a földre, szoknyáját szinte a nyakáig toltam és mohón belevetettem magam a lába közé.

Mardosóan kapott orrba a nem éppen "frissen mosott gyümölcs", de szerszámom és vágyaim mér mindezek fölé emeltek.
Évike nem sokáig hagyta, hogy nyelvemmel kényeztessem vastag szeméremjakait, bár mitagadás élveztem, mert annyira jól csúszott a nyelvem a talán előző nap borotvált macskáján, de ugyanakkor örültem a következő pillanatoknak is.

 


Volt ott egy gyönyőrű szék, amelyre Éva feltérdelt. Ebből már mindent értettem.

Imádok kissé teltebb lányokat háturól tömni. Mintha egy nagy fehér puha vánkusba kapaszkodnék, ugyanakkor a látvány minden pillanatát tudom élvezni.

A tapasztaltabb lányok tudják, ha közben egyik kezükkel hátra nyúlnak és a heréim is kezelésbe veszik, akkor ott kő kövön nem marad.

Ebben a pózban sem sokáig maradtunk, most ő tepert le a földre és rámült. Ekkor levette rózsaszín felső részét is és a látvány maga a tökély volt. Rendkívüli érzéke volt a megfelelő tempóhoz. Szinte egyszerre jutottunk el a csúcsra.
Feledhetetlen egy élmény volt.

Imádta ezeket a lopott félórákat úgy havota kétszer-háromszor és hát mit mondjak én is.

 Érdekes módon soha nem jött szóba, hogy komolyabbá kellene tennünk a kapcsolatunkat, midenketten tudtuk, hogy a kiadós beszélgetéseken és a kiadós szexelésen kívül másról szó sem lehet.

Az egyik ilyen múzeumi szeretkezés viszont nagyon különlegesre sikerült.

Na ezt majd a következő bejegyzésben írom meg.

Szólj hozzá!

Címkék: szex fekete erotikus múzeum buja


A bejegyzés trackback címe:

https://erosztory.blog.hu/api/trackback/id/tr49703835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.