Erotikus történetek

Neked ajánlom

Válaszz egyet

Friss topikok

Linkblog

2010.03.10. 15:31 Magyar maccso

Egy régi ismeretség

A napokban egy érdekes sztorim volt...

Véletlenül összefutottam egy régi ismerősömmel, Valikával.

Jó volt őt ennyi idő után látni, nagyon megváltozott a 2 év alatt amióta láttam. Régebben fel sem figyeltem a bájaira, és most ahogy leültünk egy kávé mellé, különös hatással volt rám. Nem is értem... egyfolytában 3 órán át beszéltünk és nagyon jól éreztem magam.Mivel kitartóan ő akarta fizetni a kávét, úgy döntöttem 3 nap múlva, hogy felhívom és viszonzom a kávémeghívást. A szex még eszembe se jutott, bár ki tudja.Kicsit meglepett, hogy felajánlotta, menjek a lakásásra, ott kényelmesebb lesz.Szó szót követett, kicsit a magán jellegű témáknál kötöttünk ki. Kicsit szomorkásan említette, hogy néha nyomasztó is tud lenni a magány.


Nos, ezek után gondolta, egy próbát megér.Egy szép gyűrű volt a kezén, jó kis apropó volt ahhoz, hogy megfogjam a kezét és megdícsérjem a gyűrűt.


Talán még egy jegy gyűrű is elférne ide - mondtam mosolyogva, mire ő lassan kihúzta a kezét a kezemből és a köldököm alatti részt simogatva csak ennyit mondott - van ettől élvezetesebb dolog is. Nem kell tehént venni, hogy tejet igyunk.Na ettől több liter vér a farkamba tódult, és meg sem álltunk a hatalmas ágyig.Valika olyan volt, mint az éhes farkas. Profin beszélte a "franciát" - csak ámultam és bámultam, majd a frissen szörtelenített csodabarlangján viszonoztam a kedvességét.Amikor ráült, vad lovaglásba kezdett és ha nem én lettem volna alatta, azt hittem volna, hogy egy pornófilmet látok.


Utoljára a teniszedzésen izzadtam ennyire, de délután fél 5-től 11-ig meg sem álltunk, meg sem tudom számolni hányszor jutottunk el a csúcsra...Fergetes este volt. Valika azok közé a lányok közé tartozik, akiből ki nem nézné az ember, hogy az utolsó cseppig meg sem állt. Imádtam a napot, amikor összefutottunk.Vékény testalkata és hatalmas mellei mesébe illőek voltak, és a káma szutra sem tartalmaz annyi pózist, amennyit mi kipróbáltunk.  Imádni való, és ráadásul nincs olyan kívánság, amit ne teljesítene.Azóta szinte minden héten elugrok egy kávéra...és mit mondjak, nagggyon üdítő :)

Szólj hozzá!


2009.07.13. 12:46 Magyar maccso

Kis cerka, kis popó, nagy cicik

Na most egy kissé őszinte leszek.

Talán a nem túl nagy méretű cerkám miatt, talán valami más miatt a kisebb termetű csajok jönnek be nekem.
Nem lövöm fejbe magam, ha kicsik a csaj mellei, de az biztos, hogy imádok a nagyobb ciciket, sőt leginkább az olyan cicit, amelynek a bimbója és az udvara minnél nagyobb - de sejtem, hogy nem vagyok egyedül.


A kisebb termetű csajok egyszerűen imádni valóan fürgébbek, könnyebbek meg ilyesmi.

Távol álljon tőlem, hogy a mackósabb típusokra egy rossz szót is szóljak, de egy 45-50 kilós csajszit lovagló pózban sokkal könnyebben emelek egy híddal a magasba, mint mondjuk egy 80 kilóst.

Na ennyi volt a szexuális tanácsadás, most jöjjön a sztori.

Évának hívják a drágát, akiről most mesélni szeretnék. Nem véletlenül kezdtem úgy a bejegyzésem, ahogy kezdtem, mert Éva egy 160 cm magas, kb. 55 kilós, kis popóval és 8-as cicikkel büszkélkedhető amazon, egyszóval egy csúcs bombázó bige.


 

 

 

 

 Azon a lakótelepen lakik ahol én, és egy bevásárlás alkalmával ismertem meg.
Meleg volt és elég lengén volt öltözve, és őszintén szólva ahogy elmeredtem az alakján, a másodperc töredéke alatt kemény lettem, mint az acél.

A következő másodpercben meg már törtem a fejem mint az állat, hogy lehet ebből valamit kihozni.

Elhatároztam, hogy pofátlanul szóba elegyedek vele.

Kicsit izgultam, de egy-két balgán sikerült mondatkör után jött egy pont, amin lehidaltam.
Megkért, hogy segítsek már neki a cipkedésben, ha úgyis egy irányba megyünk, meg én amúgy is csak 1-2 apróságot vettem.

Útközben jöttek az ismerkedős kérdések, kiderült, hogy mindketten párban élünk és utólag visszagondolva az volt benne a szép, hogy mindketten őszintén elmondtunk mindent egymásnak.

A 10 perces lassú séta vége felé feltettem a bátor kérdést, lenne e valamikor kedve egy kávéra, mert nekem nagyon szimpatikus, persze máris hozzá tettem, hogy ha tolakodónak tart, akkor csak küldjön nyugodtan a fenébe.

Pár másodperces gondolkodás után közölte, hogy másnap munka után szabadja lesz és "most jól jön egy kis társaság" - ezt kicsit ezt furának találtam, de gondoltam, csak tudja mit csinál és nem hármasban a párjával fogunk majd kávézni.

Elköszöntünk és minden zsigeremben izgultam, mert máris elképzeltem őt ruha nélkül, különböző szex pózokban. Minden szőrszálam égnek állt, de aztán gyorsan elhessegettem a gondolatokat és végeztem a dolgom.


Eljött a másnap délutánja, és "lesz ami lesz" alapon felhívtam őt (mert ugye nem felejtettem el elkérni a mobilszámát).


Na, hogy ne nagyon húzzam el a sztorit, felmentem hozzá, márt várt a kávéval, majd egy pohár bor is becsúszott, majd úgy 1 óra után előhozta, hogy a férje egy kamionsőfőr és hát nem túl sokat van otthon.

Nekem sem kellett több, máris rátértem a témára, hiszen már úgyis tudtuk mindketten, hogy miért ment könnyen a kávémeghívás.

Egy kiéhezett amazonnal hozott össze a sors, estig maradtam nála, mert a gyerek a nagyszülőknél volt és hát feledhetetlen volt a délután.

Talán nem is nagyon létezik olyan szexpozitúra, amelyiket ki ne próbáltuk volna és egy igazi bevállalós csaj volt Éva, mert még az anális szexxel is jól elszórakoztunk egy félórán át.


A lovaglópóz valami gyönyör volt vele, hatalmasakat tudott nyögni amikor a csúcsra ért.

Hazafelé úgy remegtek a térdeim, mint tinédzser koromban, egyszóval kifacsart ez a drága némber.


 

Szólj hozzá!

Címkék: szex erotikus szőke baba


2008.11.07. 11:55 Magyar maccso

Szex a múzeumban II.

Na akkor jöjjön a csúcsok csúcsa.

Egy borús őszi délután, amikor már szinte mindenki elment, ismét betoppant Évike. Utoljára úgy 1,5 hete élveztem a társaságát és húsos farának melegét. Kicsit kérette magát, de nem tartott sokáig a noszogatás, vastag ajkai hamarosan rudimat ölelték és egy csillagokig repítő orgazmusom volt a szájába.

Ezután hátulról lovaltam meg a múzeumi szexkirálynőt, aki úgy negyedóra után szintén egy óriásit élvezett. Durva szex volt ez a mai, de emlékezetes, meg kell hagyni, illatán éreztem hogy jól beleizzadt az elmúlt percekbe és meleg, "hosszú - nyelves" búcsúcsókja is arról árulkodott, hogy ez volt a legjobb a héten, ami történt vele.

Talán fél óra sem telt el, amikor megcsörrent a mobilom. Kriszta hívott fel, akivel talán úgy 1 éve találkozgattunk. Mondtam neki, hogy dolgozom, de ő mindenképp beszélni akart volna velem, így beleegyeztem hogy bejön utánam a munkahelyemre.

Miután megérkezett, mindeféle hülyeségekről beszélt, de azért igyekeztem úgy tenni, mintha érteném és érdekelne...de úgy negyedóra után megmenekültem:

"Tudod igazából ezért jöttem" - súgta a fülembe és hosszú ujjaival megmarkolta a szerszámom.

"Úristen, ez a veszett tyúk" - gondoltam, de persze nemet mondani eszembe se jutott.

"És hogyhogy így hónapok után eszedbe jutottam?" - kérdeztem csak azért, hogy ne legyen ilyen csend... majd kicsit vonakodva elmesélte, hogy volt egy ígéretes kapcsolata, de 2 hónapja véget ért és azóta valahogy nem jött össze semmi.

Egyszerűen ki volt már éhezve, mint egy tigris és eszébe jutott, hogy én nem szoktam neki nemet mondani és a kapcsolatunk is 1-2 mozit leszámítva a szex imádatáról szólt.

Nos, nem is húztuk az időt. Lehajolt, letolta a nadrágom és hangos cuppogásba kezdett. Nyelve gyors volt és durva, de ugyanakkor gyönyört hagyott maga után.
Pár perc múlva szerettem volna változtatni a pozitúrán, de ajkai azt sugallták, hogy ezt most végig kell csinálni.

Miután hangos lihegésem abbamaradt, felállt és a szoknyájátcsak egyszerűen felhúzta és csak ennyit suttogott: "Most te jössz".

Felfektettem az íróasztalra és frissen borotvált combközébe nyaltam. Elősször csak enyhe nyögdécselést adott ki magából, de egyre nagyobb köröket lejtett a farával és én meg igyekeztem nyelvem minden mozdulatát a mielőbbi csúcsra járatására felhasználni. Két ujjammal is segítettem a helyzetet és perceken belülmeg is lett a munkám gyümölcse. Mialatt élvezett, imádtam húsos combjait harapdálni és ilyenkor mindig sikongatott is hozzá. Óriásikat tudott élvezni és ez a harapdálás még fokozta a hangulatot.

 

 

 Miután ezzel is meg voltunk, megfordítottam őt a földön és hátulról kezdtem egy újabb menetbe. Imádom hátulról a szexet, és neki ráadásul egy nagyon finom, gömbölyű popsija volt - így nekem már a látvány is egy külön élvezet volt.


Ez sem tartott sokáig, úgy talán 10 perc után meg volt a csúcs.
 

 

 

Felöltözött, elszívtunk egy cigit és elbúcsúzott.

Én meg a kellemes emlékeimet latolgattam...1 napon ugyanazon helységben 2 különböző nővel, ez a csúcsok csúcsa.

Mentségemre szóljon, hogy egyiknek sem fogadtam hűséget éé igazából sosem kérték számon tőlem. 

Szólj hozzá!

Címkék: szex cigi múzeum hátulról


2008.10.08. 19:12 Magyar maccso

Szex a múzeumban I.

Volt egy szakmailag nehéz időszakom, amikor portás voltam pár hónapig egy múzeumban. Idegőrlő munka volt ez, szinte soha nem kellett semmit sem csinálni, de azért volt néhány eset, amit szíívesen megőrzök az emlékeimben.

Az egyik alkalmazott, Évike gyakran megállt nálam egy kis csevelyre, és egy idő után egyre sűrűbben beszélgettünk, olykor kávézgattunk. Gondolatban buja feketének hívtam, mert telt keblei és vastag combjai mindig egy kicsit izgattak.

Az egyik délután benn maradt tovább és már esteledett, amikor letámolygott a lépcsőkön. Nagy sóhajjal ledobta magát a portán lévő fotelben és ahogy áttobta lábait, akarva akratlanul is egy pillanatra megláttam a fekete harisnyáján át kibukkanó fehér tangáját.

(Később kiderült, hogy télen-nyáron tangában jár, mert ez indítja be férjét is)

Évike valahogy így nézhetett ki:


Megkérdeztem lenne e kedve egy kávéra és miután igent mondott, gyorsan megfőztem a privát kávéfőzőmön. Kezébe adtam a pöttyös bögrét ami a "vendégeimnek" volt fenntratva és jóízűen belekortyolt. Ahogy letette a kis asztalra a bögrét, hóusos ajkai után széles vörös rúzsnyom maradt.

Meredt maga elé és hirtelen könnyek törtek ki belőle. Elősször fogalmam sem volt, hogy mi a gond, kérdezni sem mertem, de aztán lassan magától elpanaszolta, hogy bár férjével már 12 éve együtt vannak és a házasságuk nem modnható rossznak, de időnként megesik, hogy a férje valamin kibukik és olyankor állatira leissza magát és dühét Évikén töri ki.

"A klasszikus történet"...gondoltam magamban. Szerencsére ez úgy 2-3 havonta történik meg, de most épp tegnap volt olyanja Bélámnak és alaposan helybenhagyta Évát.

Még percekig hallgattam és utána megpróbáltam megnyugtatni, kicsit közelebb ültem hozzá, gondoltam olyan baráti vállsimogatást megérdemel, amikor ... még  a lélegzetem is elállt.

-Nekem most valami másra van szükségem, egy édes bosszúra - mondta suttogva és lopva körülnézett, miközben a kezem megfogta és berakta a szoknyája alá.

Szinte csak 1-2 másodperc kellett a gondolkodáshoz és már be is nyúltam a harisnya és a tanga alá.

Éreztem az ujjaimmal, hogy "inteligens a frizurája", vastag szeméremjakai finomra voltak borotválva, csak egy kis szőrpamacs volt otthagyva.

Bizalmasan ránéztem, majd felugrottam, hogy bezárjam a bejárati kaput és kézenfogva vezettem be az egyik bemutatóterembe. Be sem értünk és vadul lesmárolt, bár a lehellete nem volt a legfrisebb, de vad nyelve és húsos ajkainak mohó mozdulatai elfeledteték ezt az apróságot.

Letepertem őt a földre, szoknyáját szinte a nyakáig toltam és mohón belevetettem magam a lába közé.

Mardosóan kapott orrba a nem éppen "frissen mosott gyümölcs", de szerszámom és vágyaim mér mindezek fölé emeltek.
Évike nem sokáig hagyta, hogy nyelvemmel kényeztessem vastag szeméremjakait, bár mitagadás élveztem, mert annyira jól csúszott a nyelvem a talán előző nap borotvált macskáján, de ugyanakkor örültem a következő pillanatoknak is.

 


Volt ott egy gyönyőrű szék, amelyre Éva feltérdelt. Ebből már mindent értettem.

Imádok kissé teltebb lányokat háturól tömni. Mintha egy nagy fehér puha vánkusba kapaszkodnék, ugyanakkor a látvány minden pillanatát tudom élvezni.

A tapasztaltabb lányok tudják, ha közben egyik kezükkel hátra nyúlnak és a heréim is kezelésbe veszik, akkor ott kő kövön nem marad.

Ebben a pózban sem sokáig maradtunk, most ő tepert le a földre és rámült. Ekkor levette rózsaszín felső részét is és a látvány maga a tökély volt. Rendkívüli érzéke volt a megfelelő tempóhoz. Szinte egyszerre jutottunk el a csúcsra.
Feledhetetlen egy élmény volt.

Imádta ezeket a lopott félórákat úgy havota kétszer-háromszor és hát mit mondjak én is.

 Érdekes módon soha nem jött szóba, hogy komolyabbá kellene tennünk a kapcsolatunkat, midenketten tudtuk, hogy a kiadós beszélgetéseken és a kiadós szexelésen kívül másról szó sem lehet.

Az egyik ilyen múzeumi szeretkezés viszont nagyon különlegesre sikerült.

Na ezt majd a következő bejegyzésben írom meg.

Szólj hozzá!

Címkék: szex fekete erotikus múzeum buja


2008.10.07. 14:04 Magyar maccso

Kiki a légtornász szöszi

Soha nem voltam oda a vékony lányokért, de persze soha nem hagyztam volna ki egyet sem.
Ha szőke volt a drága, akkor meg nem volt visszaút.

Krisztivel egy házibulin ismerkedtem meg, valahogy szóba elegyedtünk és 1-2 poén jól elsült. Aztán már minden nagyon könnyen ment. Néhány pohár bor, és épp szabad volt a drága.

Úgy éjfél után leültünk egy csendes sarokba és mindenféle marhaságot mondtam neki, amire egyszer csak, szinte a semmiből ezt mondta:

- Olyan édes vagy, nem ismerlek de tudom hogy szinte bármit kérhetnél tőlem.

Hát pillanatokig szóhoz sem jutottam, olyan hirtelen jött, csak néztem a szemébe.

- Tudod Péter nagyon jó barátom (a srác akinél a buli volt a nagy hétvégi házukban) és biztosan ad nekem tanácsot.

A válaszom egyértelmű volt és az ő mosolya is. Megkerestem Pétert és 5 perc múlva már az egyik hátsó szobában voltuk egy nagy ágyon.

Mondhatom gyorsan mentek a dolgok, észre sem vettem és ő már meztelenül domborított az ágyon. Hát én sem vacakoltam, egy pillanat alatt lent volt a ruhám a földön.

Órákon át keresgéltem az neten, amíg megtaláltam ezt a képet. Ő nem Kiki, de úgy 80%-ban hasonlít rá. A haja rövidebb volt és persze az arca kicsit más.


 

Ritkán hozott össze a sors egy ilyen belevaló csajjal, mindenképp ő akart kezdeményezni.

Mohón nyakoncsípte rudimat és már a forró szájában éreztem.

Ami teljesen magával ragadott az az előre látó képessége. Addig bűvölte a szerszámom, amíg a csúcsra jutottam.

Ez persze nem tartott túl sokáig, tekintettel a friss kapcsolat gyönyőrének és Kiki feledhetetlen "ajak technikájának".

De azért ilyet sem él át az ember minden nap. Csak sejtettem, hogy ezt miért tette...

Sőt az elkövetkező közel 3 órában teljesen biztos lettem abban, hogy ő a hosszú forró órákat szereti és azért volt mindjárt az elején olyan aktív, hogy aztán nyugodtan szeretkezhessünk hosszab ideig is anélkül, hogy "technikai" szünetet kelljen tartanunk.

Persze azért én is bele adtam mindent - kicsi tinis mellbimbóit nem hagyhattam ki...majd nyelvemmel és ajkaimmal lassan kúsztam a bájbarlang felé. Amikor elértem, Kiki egy óriási megelégedett sóhajt eresztett ki magából.

Nem telt bele sok idő, megmarkolta hajamat, megfeszült minden izma és az amúgy sem halk nyögések után egy vulkán kitörés hangjait hallatta.

Imádom nézni a nők arcát amikor eljutnak a csúcsra...

"Kiki a légtornász szőszi" - ezt a nevet is adhatnám neki, ez a legtalálóbb. Az elkövetkező időkben szinte minden kényelmest pózt kipróbáltunk, szinte egy kámaszutra suliba is beleillett volna a rengeteg póz.

Tény hogy a 3 óra után szinte ájultan estünk egymás mellé az ágyon.

Ártatlan szőkeségét, habos tini testét kár lett volna nem megismerni. Nem is beszélve a tudományáról, amellyel felültmúlta minden képzeletem.

Mielőtt elváltak útjaink, utaltam rá, hogy az amit az ágyban művelt, nem egy hétköznapi teljesítmény. Ekkor kaján mosollyal elárulta, hogy közel 4 hónapja nem volt senkivel, így kapóra jöttem neki.

Kikiről azóta hallottam, hogy kiment Angliába dolgozni. Ennek már jópár éve.

Talán nem ő az akivel le tudnám élni az életem, de mindenesetre felforrósodik a levegő körülöttem, ha felidézem.

Megyek be is nézek a csajokhoz ide:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex szőke baba