Erotikus történetek

Neked ajánlom

Válaszz egyet

Friss topikok

Linkblog

2010.03.10. 15:31 Magyar maccso

Egy régi ismeretség

A napokban egy érdekes sztorim volt...

Véletlenül összefutottam egy régi ismerősömmel, Valikával.

Jó volt őt ennyi idő után látni, nagyon megváltozott a 2 év alatt amióta láttam. Régebben fel sem figyeltem a bájaira, és most ahogy leültünk egy kávé mellé, különös hatással volt rám. Nem is értem... egyfolytában 3 órán át beszéltünk és nagyon jól éreztem magam.



Mivel kitartóan ő akarta fizetni a kávét, úgy döntöttem 3 nap múlva, hogy felhívom és viszonzom a kávémeghívást. A szex még eszembe se jutott, bár ki tudja.



Kicsit meglepett, hogy felajánlotta, menjek a lakásásra, ott kényelmesebb lesz.



Szó szót követett, kicsit a magán jellegű témáknál kötöttünk ki. Kicsit szomorkásan említette, hogy néha nyomasztó is tud lenni a magány.


Nos, ezek után gondolta, egy próbát megér.



Egy szép gyűrű volt a kezén, jó kis apropó volt ahhoz, hogy megfogjam a kezét és megdícsérjem a gyűrűt.


Talán még egy jegy gyűrű is elférne ide - mondtam mosolyogva, mire ő lassan kihúzta a kezét a kezemből és a köldököm alatti részt simogatva csak ennyit mondott - van ettől élvezetesebb dolog is. Nem kell tehént venni, hogy tejet igyunk.



Na ettől több liter vér a farkamba tódult, és meg sem álltunk a hatalmas ágyig.



Valika olyan volt, mint az éhes farkas. Profin beszélte a "franciát" - csak ámultam és bámultam, majd a frissen szörtelenített csodabarlangján viszonoztam a kedvességét.



Amikor ráült, vad lovaglásba kezdett és ha nem én lettem volna alatta, azt hittem volna, hogy egy pornófilmet látok.


Utoljára a teniszedzésen izzadtam ennyire, de délután fél 5-től 11-ig meg sem álltunk, meg sem tudom számolni hányszor jutottunk el a csúcsra...



Fergetes este volt. Valika azok közé a lányok közé tartozik, akiből ki nem nézné az ember, hogy az utolsó cseppig meg sem állt. Imádtam a napot, amikor összefutottunk.



Vékény testalkata és hatalmas mellei mesébe illőek voltak, és a káma szutra sem tartalmaz annyi pózist, amennyit mi kipróbáltunk.  Imádni való, és ráadásul nincs olyan kívánság, amit ne teljesítene.



Azóta szinte minden héten elugrok egy kávéra...és mit mondjak, nagggyon üdítő :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://erosztory.blog.hu/api/trackback/id/tr821828706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása